Vårstädning & Rensning av gemensamma utrymmen

Vårstädning Söndag den 6e Maj kl. 10:00

Våren börjar närma sig tro det eller ej och det är dags att samlas för föreningens årliga Vårstädning. Skriv in den 6/5 i kalendern redan nu. Vi siktar på en lika bra uppslutning som förra året så vi kan få en jämn arbetsfördelning och hålla arbetsbelastningen på en lagom nivå. Passa på att träffa era grannar och även hälsa alla nya grannar välkomna med lite trevlig samvaro. Föreningen bjuder på grillad korv och dryck för både barn och vuxna efter städningen. 

Vi ses kl. 10 på innergården där vi delar upp oss i grupper och fördelar de arbetsuppgifter som vi planerat utföra. Vi hoppas att så många som möjligt kommer så att vi tillsammans medverkar i att göra vårt boende och område mer attraktivt. 

Anmäl ditt deltagande genom att kryssa i ditt lägenhetsnummer på lappen i postrummet så kan vi planera för mat och dryck.

Utrensning av trapphus och cykelförråd

Sedan tidigare har vi tillåtit att förvara cyklar och andra färdmedel i våra två trapphus. Detta på grund av att vi inte haft några cykelställ att ställa våra cyklar utomhus. Vi vill nu tömma trapphusen på cyklar och andra lösa saker då vi sedan en tid tillbaka fått nya cykelställ utomhus och att vi vill minska brandrisk samt hålla våra utrymningsvägar fria. Vi har dessutom två cykelförråd som går att använda istället.

Vi genomför en utrensning av våra två cykelförråd. För att säkerställa att vi inte har något som glömts kvar av gamla ägare som flyttat och tar plats i onödan. Vårt mål är att dessa förråd skall vara välskötta, lättillgängliga och flitigt använda av våra medlemmar. Cyklar kommer märkas upp med röd tejp. Har du cykel i cykelförråden så plocka bort tejpen. Detta skall göras innan den 1:a juni. Därefter forslas de cyklar som inte har någon ägare bort. Tack för hjälpen kring detta!